Woman TV

Vineri, 07 Martie 2014 21:26

Dieta cu dulceata - cum poti slabi mancand dulceata

Written by 
Rate this item
(2 votes)
Alimentaţia joacă un rol extrem de important şi trebuie să-i acordăm atenţia cuvenită. Pilotul de curse nu se prezintă flavia apostol topoloveanala raliu cu becul de benzină aprins, din contră, are combustibil de cea mai bună calitate. Prin urmare, pentru a putea performa şi a da tot ceea ce este mai bun din noi avem nevoie de o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă, fără calorii goale şi fără rost, fără produse pline de conservanţi şi fără să considerăm starea de saţietate ca fiind suficientă. Nu cantitatea mâncării este importantă, ci calitatea ei. 
 
Am realizat importanţa unor mese fixe şi sănătoase, chiar în cartea ce-mi poartă semnătura (,,Abecedarul unei vieti noi - Scurtatura spre fericire") şi pe care o voi lansa la sfârşitul acestei luni am atins acest subiect, iar acum cred că a venit vremea să ne preocupăm de ce putem mânca atunci când avem poftă mare de dulce.
 
Nu puţini sunt cei care chiar dacă nu au cunoştinţe vaste în nutriţie afirmă cu tărie că dulceţurile sunt inamicii siluetei şi că trebuie trecute pe lista cu semnul interzis. Vă voi demonstra în acest articol contrariul.
 
Apreciez mărcile şi produsele româneşti, etichetele ce au un trecut şi o istorie, longevitatea pe piaţă spune mai multtopoloveni 1 decât orice altă reclamă, iar atunci când găsesc ceva ce merită lăudat, nu mă zgârcesc în aprecieri. Vă recomand din tot sufletul toată gama de dulceţuri ,,Topoloveana”, produse obţinute din diverse fructe, fără zahăr adăugat, fără aditivi, fără E-uri și fără conservanți. 
 
Ţin enorm la dieta mea, am grijă ce mănânc, nu o să auziţi la mine alimente nesănătoase, junk-food, patiserii şi cocă scăldată prin ulei, dar asta nu înseamnă că elimin dulcele din meniu. Dulceaţa ce poartă marca ,,Topoloveana” face parte din meniul meu, îmi aduce aminte de copilărie şi de dulceţurile făcute odinioară în casă, iar astfel este întărită ideea de natural şi calitate. 
 
M-am obişnuit ca atunci când îmi place un produs să încerc să aflu mai multe despre respectiva marcă. Astfel, am descoperit că ,,Topoloveana”  este singurul producător român care oferă pieței conserve din fructe și legume fără aditivi alimentari, fără zahăr adăugat și fără conservanți. 
Produsele de care vă vorbesc pot fi consumate de către toate categoriile de consumatori – de la vârsta de 6 luni (când începe diversificarea alimentației) până la persoanele vârstnice și cele cărora le este interzis consumul de zahăr sau sare(cu acordul medicului curant). 
topoloveana 2Principalul produs al companiei este magiunul de prune ,,Topoloveni”. Vreţi să ştiţi ce are în compoziţie? Doar  prune proaspete, bine coapte, selecționate din cel puțin 4 soiuri românești.  Acest produs este foarte bogat în macroelemente, microelemente, macronutrienți, micronutrienți – fitonutrienți, antioxidanți (fibre naturale).  Luăm biscuiţi şi punem între ei magiun sau facem o seară de clătite?
Ceea ce o să vă spun în continuare o să vă surprindă cu siguranţă, acest magiun are o grămadă de beneficii asupra sănătăţii. Domnul prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA, recomandă Magiunul de prune Topoloveni ca pe un dulce sănătos, cu efecte benefice asupra sănătății: 
• oaselor, fiind indicat copiilor, adolescenților, femeilor pre– și postmenopauzale, bărbaților, bătrânilor, 
datorită conținutului de bor (3,5mg/100 gr) care previne apariția osteoporozei, facilitează asimilarea 
calciului, magneziului și a vitaminei D, elemente foarte importante pentru sănătatea sistemului osos; 
• dinților, datorită conținutului de xylitol natural, care previne apariția cariilor, oprește demineralizarea 
dinților (nu permite aderarea plăcii la dinți) și chiar remineralizează dinții atunci când există deja carii 
formate; 
• sistemului imunitar, prin creșterea rezistenței la infecțiile virale și bacteriene; 
• sistemului nervos și muscular, datorita aportului natural ridicat de potasiu, magneziu, glucide naturale, antioxidanți; 
• are efect antistres, întărește mecanismele naturale de adaptare la stres și previne apariția oboselii cronice; 
• stimulează procesele naturale de detoxifiere, previne îmbătrânirea precoce, are efect anti-aging oferind strălucire și tinerețe tenului; 
• este energizant general al organismului, prin furnizarea de combustibil gata de utilizat de către creier, mușchi, alte organe vitale; 
• ajută la buna funcționare a pancreasului, datorită conținutului de xylitol natural; 
• previne apariția diabetului de tip 2 (datorită indicelui glicemic scăzut, 39/100 gr), a aterosclerozei, a bolilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare cerebrale, a unor tipuri de cancer (în special a cancerului de colon), a bolilor Parkinson și Alzheimer; 
• este indicat în curele de slăbire, datorită valorii energetice scăzute și aportului de vitamine și minerale 

topoloveana 3

care oferă organismului necesarul zilnic de vitamine și minerale NATURALE.  
 
Mie nu-mi lipsesc niciodată dulceţurile ,,Topoloveana” din cămară, iar musafirii mei sunt mereu răsfăţaţi. Te aştept şi
pe tine în vizită? Promit că o să fiu gazda ideală şi o să te servesc cu dulceaţa mea preferată: dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți!
 
Te invit să descoperi mai multe de pe site-ul www.magiun-sonimpex.ro şi te îndemn să dai like paginii "Magiun de prune Topoloveni" pentru a fi la curent cu toate noutăţile companiei. 
 
Felicitări ,,Topoloveana” pentru minunatele produse, mă bucur că existaţi pe piaţă şi că respectaţi sănătatea consumatorilor! Aveti tot respectul meu!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 1525 times