Woman TV

Marți, 15 Aprilie 2014 19:18

Desertul preferat

Written by 
Rate this item
(2 votes)
Ţin la silueta mea, iar desertul nu este o obişnuinţă pentru mine. Tocmai de aceea, alegerea dulcelui este gândită, nu 
flyer mic 7x10mă bazez pe ceea ce găsesc în frigider, ci mă preocup să-mi aleg mereu cele mai bune produse.
 
De ceva vreme, am simplificat aceste alegeri. Când vorbesc despre desert, vorbesc automat despre magiunul de prune Topoloveni. Totuşi, mai şi diversific!
 
Citeşte în rândurile ce urmează cu ce variez şi care este răsfăţul preferat atunci când vorbim despre dessert!
 
Topoloveni TopoloveanaMagiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.  Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, poate fi introdus în dietă de la vârsta de 6 luni - când începe diversificarea alimentației, este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Despre gust nu vă pot spune decât că i-a stârnit toată invidia bunicii mele, a spus că niciodată nu i-a ieşit magiunul atât de bun. Am consolat-o repede şi i-am spus că de acum înainte va fi nelipsit din bucătăria noastră, aşa că nu trebuie să se mai chinuie cu fiertul prunelor. Mai mult decât atât, gemul bunicii aduce cu sine şi câteva kilograme în plus, pe când magiunul de prune Topoloveni nu-ţi pune absolut deloc silueta în pericol tocmai pentru că nu are zahăr adăugat. Excelent!
 
Am şi o minunată veste pentru voi! Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni, deschidemagazin Berzei al doilea magazin propriu în Capitală, de această dată în sectorul 1. Situat pe str. Berzei nr 44, magazinul comercializează, pe lângă magiunul de prune Topoloveni, şi dulceţurile, zacusca şi pasta de roşii din gama Topoloveana, toate la preţuri de producător. 
 
Magazinul va fi deschis de luni până vineri între orele 11:00- 19:00. În magazin, consumatorii vor găsi magiunul de prune Topoloveni la cel mai bun preţ: 15 RON/ borcanul dar şi alte promoţii: la orice bax de 12 borcane din acelaşi produs cumpărat din magazin (magiun sau dulceaţă), se vor plăti doar 10 borcane. 
În continuare, va funcţiona şi magazinul din Bld Carol I nr 57, cu aceleaşi oferte promoţionale, acesta fiind deschis de luni până vineri între orele 10:00- 20:00 şi sâmbăta între orele 09:00-17:00.
 
catina 100Vă spuneam că nu pot să mă rezum doar la magiunul de prune Topoloveni. Am mai făcut o descoperire. Mai nou, ador dulceaţa de cătină ,,Topoloveana”.  Este o dulceață în care fructele de cătină sunt păstrate integral, sâmburii de cătină trebuie striviți în dinți, pentru că aceștia conțin 18-20% ulei. Fructele de cătină au un conținut atât de bogat în vitamine, încât pot fi considerate adevărate polivitamine.
 
Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.
 
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
 
Read 1484 times