Woman TV

Miercuri, 06 August 2014 08:33

Idee de cadou pentru cea mai buna prietena

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Se apropie ziua de naştere a celei mai bune prietene. Evident, trebuie să mă pregătesc din timp şi să o surprind cu vt1cel mai frumos cadou posibil. Am inspiraţie de obicei, dar vreau chiar să o bucure cadoul meu şi chiar să se gândească mai des la mine. Aşa că de astăzi dimineaţă mă tot gândesc pentru ce să optez.
 
Dacă îi cumpăr o rochie, o va purta o dată şi dupa o să o uite prin vreun dulap, dacă îi iau un dvd cu ultimul film, o să-mi spună că preferă să mergem împreună la cinema… În cele din urmă am găsit răspuns! Citeşte în rândurile care urmează care este cea mai bună alegere, cadoul pe care nu-l va da uitării şi care mă va ţine mereu lângă ea!
 
vt3Nu avem cum vreodată să uităm că timpul trece şi nu iartă, oricât am încerca să-l oprim, nu avem remediu. De aceea,vt2 trebuie mereu să fim ancoraţi în realitate şi să ştim să profităm de fiecare secundă. Prin urmare, cel mai frumos cadou pe care i l-aş putea face este un ceas. Până aici totul perfect, dar am nevoie de un ceas deosebit, am o prietenă cu gusturi sofisticate şi vreau să merg la sigur, nu vreau să îmi mulţumească şi după să uite de el.
 
Singura mea soluţie pentru a fi sigură că o să fie încântată de cadou este să fac apel la prietenii mei de la Vintage Time. Vă mai povesteam eu că m-am îndrăgostit de aceste ceasuri, mai ales că sunt unele speciale. Nu mai ai nevoie de alte bijuterii, un ceas Vintage Time îţi completează de minune outfit-ul. 
 
Aşa cum vă spuneam, prietena mea este extrem de exigentă şi strâmbă foarte uşor din nas, dar când m-a văzut zilelevt4 trecute purtând un model Vintage Time, mi-a spus că-şi doreşte neapărat unul. M-a tot întrebat de unde l-am cumpărat, dar am ţinut ascuns până acum pentru a-mi vt5putea realiza surpriza. Vouă vă pot spune! Aceste ceasuri absolut superbe pot fi comandate din magazinul online accesând acest link: http://www.vintagetime.ro/
 
Este şi perioadă de reduceri, aşa că este momentul să profităm de discount-uri de peste 50%. Ce să-ţi doreşti mai mult?
 
Ceasurile Vintage Time îţi pun mâna în evidenţă şi te ţin şi ancorată în realitate. Este alegerea ideală atât pentru un cadou, cât şi pentru un răsfăţ propriu. De altfel, eu am făcut chiar o înţelegere cu mine. Mi-am făgăduit că nu o să las să treacă mai mult de o lună fără să-mi comand două articole noi de pe site-ul www.vintagetime.ro .
 
Te sfătuiesc să dai LIKE paginii https://www.facebook.com/VintageTime.ro pentru a fi la curent cu toate concursurile organizate şi toate surprizele. 
 
Promit să revin şi să vă povestesc despre momentul în care o să ofer minunatul cadou!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2431 times