Woman TV

Vineri, 08 August 2014 07:37

Ce este cel mai bun pentru dintisorii copilului tau

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Am să încep articolul de astăzi printr-o mărturisire. De când mă ştiu, cea mai mare teamă pe care am avut-o a fost cea flvmg1de stomatolog. Doar când îmi imaginam că ajung la medicul dentist, mă lua groaza şi nu ştiam cum să amân momentul vizitei medicale sau cum să mă fofilez. Sigur că pe moment fuga aceasta este liniştitoare, dar, treptat, poate avea consecinţe grave. 
 
Am stat şi m-am gândit de ce am această teamă inexplicabilă şi am încercat să-i dau de cap. După ce am analizat amănunţit, am ajuns la un răspuns. Problema mea a început din copilărie, de la primele consultaţii stomatologice. Din acel moment, am considerat ceea ce ar fi trebuit să fie o necesitate ca pe un supliciu, ca pe o teroare. Deja ştiam, dacă trebuia să merg la cabinetul stomatologic, atunci urma să fie cea mai cumplită zi şi mă chinuiam pe cât posibil să evit acest drum. Totul până într-o zi, o zi în care am cunoscut o altă practică medicală, alte servicii şi am început să transform acea imensă neplăcere în ceva absolut firesc şi nicidecum chinuitor.
 
Vreau să acorzi mare atenţie acestui articol pentru că ai acum ocazia să preîntâmpini frica prichindeilor tăi şi îi poţi scuti de o posibilă teamă, iar dacă şi tu te situezi într-o situaţie similară cu a mea, astăzi o să descoperi soluţia!
 
flvmg2Când suntem mici şi apare ceva care să ne sperie, să ne înspăimânte, există şanse mari să convieţuim mulţi ani cu acea teamă. Eu am păţit-o! Prin urmare, dacă eşti părinte este musai să alegi corect medicul pe mâna căruia vei lăsa dantura micuţului tău! Pe lângă performanţa profesională, acesta trebuie să aibă răbdare, să cunoască psihologia celui mic, să ştie cum să-l ia, să-l păcălească în aşa fel încât copilaşul să privească vizita medicală ca pe ceva plăcut. În felul acesta, el nu va strâmba din nas când va trebui să meargă la consultaţie, nu va plânge pe holuri şi nu va ascunde eventuale probleme dentare.
 
De când am păşit prima dată în clinica MG Dental, mi s-a părut un alt tip de clinică. Văflvmg3 recunosc faptul că eu am fost destul de crispată şi temătoare la prima consultaţie, tocmai ce v-am povestit de frica mea izvorâtă din copilărie, şi m-a surprins să văd toată lumea din jurul meu relaxată şi liniştită. Am înţeles răspunsul imediat după ce am ieşit din cabinetul stomatologic. La MG Dental chinul devine plăcere, frica se transformă în încredere, iar reticenţa în datorie şi respect de sine. Echipa de medici MG Dental este extrem de bine pregătită şi ştie exact de ce ai tu nevoie. Ei sunt cei care mie mi-au vindecat teama veche de care nu credeam să scap. Acum mă duc liniştită, relaxată şi bucuroasă că am găsit profesioniştii care să aibă cel mai bine grijă de dinţii mei.
 
Dacă nu vrei ca cel mic să treacă prin ce am trecut eu de-a lungul timpului, atunci soluţia ta este simplă. Îl duci încă de la prima vizită medicală la MG Dental şi îl scuteşti şi pe el de frică, dar şi pe tine de certurile cu el. 
 
De ce te direcţionez către MG Dental? Pentru că pe lângă clinica vizitată de adulţi, MG Dental a creat un centru medical doar pentru copii. Adică cei mici nu aşteaptă la rând lângă adulţii plictisiţi de problemele de peste zi, ei au locul lor, clinica lor aranjată cât mai frumos, cu loc de joacă şi medici extrem de bine pregătiţi care ştiu exact cum să se poarte cu ei. Copilul tău merită ce este flvmg6mai bun şi îţi garantez că la MG Dental nu va simţi că merge la doctor. Atmosfera este extrem de primitoare, cabinetele arată cum nu se poate mai bine, micuţul tău o să-l vadă ca pe un loc de joacă.
 
Pe lângă teama de care am discutat, sănătatea dinţilor celui mic este extrem de importantă. Ce părintele neglijează în prezent se va răsfrânge asupra sănătăţii copilului în viitor. De ce să-l laşi să se chinuie cu dinţi strâmbi, stricaţi sau alte probleme? Poţi preîntâmpina totul şi vei avea mulţumirea lui mai târziu. Şi chiar dacă nu o să-ţi spună ,,mulţumesc”, o să ştii că tu ca părinte i-ai oferit ce este mai bun. Iar cel mai bun pentru el este clinica pentru copii MG Dental!
 
Tu poţi încerca multe cabinete, poţi testa şi vei ajunge la propriile păreri, dar nu face probe pe cel mic, s-ar putea să-l traumatizezi. Mergi la sigur şi regulat la medicii dentişti de la Clinica MG Dental, iar copilaşul tău va avea cei mai frumoşi dinţişori.
 
 
MG Ortho este varianta indicata pentru micutul tau! Citeste mai multe pe: 
http://www.mgortho.ro/ si pe pagina de facebook
https://www.facebook.com/mgortodontie?ref=hl
 
Medicina dentară nu înseamnă chin, iar sănătatea dinţilor copilului tău este cea mai importantă! Dă LIKE paginii de facebook https://www.facebook.com/mgdental.ro pentru a fi la curent cu toate noutăţile! 
 
Nu mai căuta medic stomatolog, l-ai găsit deja! Soluţia: MG Dental!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2321 times Last modified on Luni, 25 August 2014 06:58