Woman TV

Marți, 12 August 2014 07:26

Cum ne recapatam silueta dupa vacanta si cum ne mentinem in ultima luna de vara

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Ultima lună de vară şi ultimele sfârşituri de săptămână la mare înainte de închiderea sezonului estival… Prin urmare, star4trebuie să ne bucurăm cât mai mult de vara aceasta, să ne distrăm şi să arătăm cât se poate de bine. În momentul în care aspectul tău fizic este la înălţime, şi încrederea şi stima de sine cresc, devii chiar mai sociabil şi starea ta de bine o să fie simţită şi de cei din jur.  Dar rezultatul bun se obţine doar prin antrenament, efort fizic, perseverenţă şi seriozitate.
 
În articolul de astăzi o să descoperi ce ai de făcut ca să arăţi cât se poate de bine în ultima lună de vară! Dar şi cum poţi da jos kilogramele acumulate în concediu.
 
Înainte de vacanţă ne străduim cu diete şi tot felul de artificii pentru a arăta cât mai bine la plajă. Nu putem mentine acest ritm si cand suntem plecati. Nu ar fi star3relaxarea completă dacă am tine regim şi când suntem la odihnă, aşa că ne mai bucurăm de îngheţate, prăjituri, fast-food. După un an de atenţie, refulăm în vacanţă. Nu este un păcat, doar că trebuie să ştii ce ai de făcut când te întorci la programul de zi cu zi. Primul lucru este să mergi de urgenţă la Saria Star Club!
 
Amânarea este în deserviciul tău, o să-ţi fie tot mai greu să te reapuci de sport, iar zilele acumulate fără rost nu o să facă decât să-ţi amplifice problema. Prin urmare, eu zic aşa: destrăbălare la mare şi, imediat după star5distracţie, vizită obligatorie şi antrenament cât mai eficient la Saria Star Club!
 
Nu-ţi fie teamă dacă nu ai mai fost de mult timp la sală sau dacă nu eşti pregătit să-ţi alcătuieşti singur un antrenament corespunzător. La Saria Star Club o să găseşti cei mai buni antrenori de fitness pentru tine, Dragoş Ivan şi Mihai Niga te vor îndruma spre cele mai bune exerciţii, astfel încât vei obţine un rezultat mai bun decât celstar2 scontat. Lasă-te pe mâna lor şi o să simţi cu adevărat bucurie atunci când o să primeşti complimente. Şi încă un aspect foarte important! Ei îţi vor transforma antrenamentul şi ora de sport într-o adevărată plăcere! 
 
Un corp de revistă nu se obţine cu lene, tergiversări si alimentaţie necorespunzătoare. Pune în balanţă şi află ce îţi doreşti cu adevărat. Dacă răspunsul este să arăţi cât mai bine, atunci soluţia o ai deja. Nu trebuie decât să mergi la Saria Star Club şi o să fii ghidat spre ceea ce ai nevoie, fie că vorbim despre fitness, aerobic, masaj.
 
Soluţii există, avem nevoie doar de voinţă şi conştiinciozitate. Alege o viaţă sănătoasă, fă-ţi timp de mers la sală şi o să te bucuri de rezultate. Este încă vară, mai prindem câteva week-end-uri la mare şi e timpul să ne distrăm şi să ne simţim cât se poate de bine! 
 
Mi-a fost greu să găsesc un loc în care să fac sport şi să mă simt ca acasă, nu vreau să ai parte şi tu de această dificultate, aşa că te sfătuiesc să mergi din prima la Saria Star Club şi o să devină sala ta preferată!
 
Ce lucrăm astăzi?
 
Pentru mai multe informaţii, te invit să accesezi www.sariaclub.ro şi pagina de facebook: https://www.facebook.com/SariaStarClub 
 
Am fugit la antrenament şi în week-end ne vedem pe plajă!
 
Cu drag,
Flavia Apostol
www.womantv.ro
Read 2096 times